overhandiging wethouderDe eerste kaart voor het Grand Café de Sport is uitgereikt aan wethouder Roland van Kessel. De gastenlijst van het door Kiwanis Peel en Maas georganiseerde evenement bevat inmiddels volgende personen: Maartje Paumen, aanvoerster van het Nederlands hockeyteam en meervoudig olympisch en wereldkampioen. De Nederlandse hockeywereld is toch al uitstekend vertegenwoordigd, want ook Marcel Balkestein zal aanwezig zijn, met zijn kersverse echtgenote en aanvoerster van het Nederlands damesvolleybalteam Maret Grothues. Namen die reeds eerder bekend zijn gemaakt zijn o.a. Sef Vergoossen, Jorrit Hendrix, Jeroen Dubbeldam, Bart Brentjens, Martin Vlijm, Dorrie Eilers, Ger Koopmans. Met grote waarschijnlijkheid wordt deze mooie lijst nog aangevuld met Stan Valckx.

De locatie van Grand-Café De Sport is het VIP-paviljoen dat ter gelegenheid van Jumping Peel en Maas wordt opgebouwd op de prachtige terreinen van Stal Hendrix te Kessel. Het programma van de avond omvat naast de gesprekken met een groot aantal boeiende persoonlijkheden ook een demonstratie, verzorgd door de bekende springruiters Michel en Timothy Hendrix, een mogelijkheid om zich met vrienden te laten fotograferen in de echte Olympische bobslee van het Nederlands team, en ook kunnen alle bezoekers meedoen aan een leuke quiz die wordt gepresenteerd door Joep Verbugt en waarmee zeer bijzondere prijzen zijn te winnen.

De opbrengst van Grand-Café De Sport gaat volledig naar het Jeugdsportfonds Limburg; de entreeprijs bedraagt € 55,- per persoon; voor deze all-in prijs ontvangen bezoekers niet enkel alle drankjes en hapjes gedurende de hele avond, maar maken zij ook nader kennis met bekende persoonlijkheden, nemen zij deel aan een leuke en spannende quiz met prachtige prijzen.
Kaarten bestellen kan per e-mail naar grandcafedesport@gmail.com of telefonisch naar 06-14627643; aanvragen voor entreekaarten worden behandeld op volgorde van binnenkomst, en vol=vol!