schatbergDit is het motto van een nieuwe stichting, namelijk Stichting 110, opgericht door Ronald Hoppzak en Anny van der Steen – van Bijsterveldt. In 2014 vierden zij beide hun verjaardag en werden samen 110. Op de vraag wat voor cadeaus zij wensten was hun antwoord: “Wij hebben het goed. Er zijn meerdere gezinnen die het echt minder hebben. Kunnen we niet in plaats van het krijgen van cadeaus eens iets cadeau doen aan anderen?”

Hun missie en visie is dan ook: Stichting Honderdtien biedt een verblijf aan voor mensen die op basis van hun lichamelijke, geestelijke of maatschappelijke gronden een steuntje in de rug kunnen gebruiken in een bungalow op De Schatberg te Sevenum (L).

Iedereen die iemand in zijn of haar omgeving kent en vindt dat die persoon of dat gezin in aanmerking komt voor dit prachtige cadeau mag een aanvraag indienen via de mail: info@stichtinghonderdtien.nl of via de website: www.stichtinghonderdtien.nl

Deze aanvraag wordt zorgvuldig bekeken door het bestuur van Stichting Honderdtien en een vijftal personeelsleden van De Schatberg. In samenwerking met donateurs en sponsoren hopen zij zo vele mensen een cadeau te geven in de vorm van een weekend/midweek in een bungalow op dit vakantiepark.

Geïnteresseerden die dit doel willen steunen kunnen natuurlijk ook middels bovenstaande website en/of mail contact opnemen met de Stichting.