Cheque Totally HondertienAl enkele jaren organiseert het animatieteam van De Schatberg een middag vol leuke activiteiten om geld in te zamelen voor een goed doel. De afgelopen edities waren een ongekend succes en in 2014 mochten we maar liefst € 2500,– overhandigen aan stichting KIKA.

Dit jaar is er gekozen om voor Stichting Honderdtien geld in te zamelen. Dit is een nog jonge stichting die wel wat extra aandacht kan gebruiken.

Voor Stichting Honderdtien geldt:

Een cadeau krijgen is leuk, maar geven nog veel leuker!

Stichting 110 geeft een verblijf in een bungalow op De Schatberg cadeau. Cadeau aan mensen die op basis van lichamelijke, geestelijke of maatschappelijk gronden een steuntje in de rug nodig hebben.

Stichting Honderdtien wil samen met de medewerkers van De Schatberg een maatschappelijke functie bekleden en bewustwording creëren van het feit dat vakantie vieren niet voor iedereen een normale zaak is.

Dit jaar zijn er weer diverse activiteiten georganiseerd, zoals buggy rijden, schminken, koekjes bakken, voetballen tegen de interactieve SUTU-muur, sponsorlopen, roeiraces, ponyrijden, liedjes aanvragen bij de DJ en nog veel meer. Met natuurlijk als doel, zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Honderdtien.

Tevens was er een kinderrommelmarkt waar men langs kon struinen voor unieke koopjes en ook enkele kinderen deden een eigen duit in het zakje. Zo was er een speciale grabbelton, waarvan de opbrengsten naar het goede doel gingen. Maar ook waren er kinderen die bijvoorbeeld een deel van hun eigen opbrengsten doneerden aan het goede doel.

Uiteraard mocht de innerlijke mens niet vergeten worden en dus was er een horecaplein waar men wat kon eten en drinken. De horeca van De Schatberg deed uiteraard ook mee en doneerde de totale opbrengst van het Totally 110 Event aan Stichting Honderdtuin.

Tijdens de afsluiting ´s avonds bij het kampvuur konden ze bekend maken dat het mooie bedrag van €2000,- overhandigd kon worden aan de initiatiefnemers van Stichting Honderdtien!

 

Wilt u meer informatie over Stichting Honderdtien of misschien iemand aanmelden? Kijkt u eens op www.stichtinghonderdtien.nl