DeDijk01 (Foto door Bob Bronshoff) kleinZeven jaar geleden kolkte DOK6. De Dijk trad toen op in het uitverkochte theater in Panningen. Op 6 november staat De Dijk opnieuw op het podium in DOK6. 

De voorverkoop is inmiddels gestart. Door de relatief kleine capaciteit van DOK6 zijn er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent!

Succes
Kai Reijnen haalde De Dijk in 2007 voor het eerst naar DOK6, met zijn toenmalige bedrijf ’Reijnen Events’. Het resultaat was een uitverkochte zaal én een memorabele avond.

Dit keer haalt zijn  jongere broer Timo Reijnen de band naar Panningen via zijn bedrijf Timoboekt. De ambitieuze organisator hoopt het succes van vorige keer te evenaren.
De fans uit de regio die erbij waren destijds weten dat het een geweldige avond was. Op 6 november zal dat niet anders zijn.

Bekend
De Dijk, aangevoerd door zanger Huub van der Lubbe, maakt sinds begin jaren tachtig Nederlandstalige popmuziek en is bekend van grote hits als ’Binnen Zonder Kloppen’, ’Dansen Op De Vulkaan’ en ’Als Ze Er Niet Is’.
De band won een Zilveren en een Gouden Harp en de nationale Popprijs. In 2000 stond De Dijk op Pinkpop. In 2010 verscheen het Hold on tight, een samenwerkingsproject met de Amerikaanse soullegende Solomon Burke, die vlak na de opnamen overleed. De laatste cd dateert van 2011, getiteld Scherp de Zeis.

Meer informatie en tickets via: www.timoboekt.nl of via www.dok6.eu