Een niet alledaags onderwerp voor een lifestyle beurs, maar zeker wel zo interessant om een keer stil te staan is het afscheid. CondoleanceAlbum.nl uit Panningen is een van de acht standhouders op het Uitvaartplein van de Hiltho in Horst. 

CondoleanceAlbum.nl

condoleance albumNa het verlies van een dierbare ontvangt een familie vaak veel mooie  condoleancekaarten die zorgvuldig worden bewaard in een mandje of doosje, maar uiteindelijk toch ergens in een kast of lade terecht komen. Met CondoleanceAlbum.nl heeft u meteen alle kaarten digitaal in een bewaaralbum bij elkaar. Dit album kunt u laten drukken tot een echt album zodat u alle mooie woorden kunt lezen wanneer u wilt.
Iedereen kan gratis zo’n album openen voor en dierbare en de kaarten die erin worden geplaatst samen met de familie bekijken. Het schrijven van een condoleancekaart is net zo eenvoudig als op andere kaartensites.

Het Uitvaartplein
Condoleancealbum.nl is te vinden op het speciale Uitvaartplein wat dit jaar voor het eerst op de Hiltho te vinden is. Op dit uitvaartplein informeren 8 verschillende ondernemers uit de branche u over mooie, bijzondere mogelijkheden rondom een afscheid.  Doodgewoon, zonder taboe.

De Hiltho
Na vier jaar wachten gaan van vrijdag 3 tot en met woensdag 8 oktober de deuren van de grootste lifestyle beurs van Zuid Nederland de Hiltho in Horst weer open. Zes dagen lang kunnen duizenden bezoekers zich laten verrassen, inspireren en informeren bij de bijna 400 deelnemende bedrijven.
Of u op zoek bent naar informatie, inspiratie of een dagje uit, de Hiltho biedt het allemaal. Meer info: www.hiltho.nl

Bezoek het Uitvaartplein op de Hiltho in Hal Blauw, stand B 2.21.
Meer info: www.condoleancealbum.nl