logo BBBPeel en Maas – Op zaterdag 25 februari 2017 wordt er een nieuw buitenevenement georganiseerd: de Bonte Boete Belaeving. Dit jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats op het plein voor het Huis van de Gemeente in Panningen.

De organisatie wil met de Bonte Boete Belaeving de vastelaoveszaterdag terug naar de dorpen halen. Het moet een unieke belevenis worden voor jong en oud. Een vastelaovesfeest midden in de Gemeente Peel en Maas.

Woensdag 13 juli werd de officiële aftrap van dit nieuwe evenement gegeven. Op de plek waar de Bonte Boete Belaeving zal plaatsvinden werd het logo door Burgemeester Wilma Delissen-Van Tongerlo onthult. Ook zij sprak tijdens de onthulling warme woorden over dit evenement dat volgens haar een echt vastelaovesfeest gaat worden voor alle leeftijden.

Voorzitter Frans Wulms van het organiserende comité gaf aan dat de voorbereidingen in volle gang zijn. Nadat er ’s morgens eerst gezellig ontbeten kan worden zal op 25 februari het programma om 11.11u starten. In dit programma is veel aandacht voor de lokale artiesten van Peel en Maas, aangevuld door enkele Limburgse toppers. De komende maanden zal het programma stap voor stap bekend worden gemaakt.

De organisatoren geven bij de presentatie aan er heel veel zin in te hebben en blij te zijn dat het nu wereldkundig is gemaakt. In de komende periode zullen de organisatorische puntjes op de i worden gezet, wat hopelijk zal resulteren in een geweldig vastelaovesfeest op zaterdag 25 februari.

Meer informatie over de Bonte Boete Belaeving kunt u vinden op www.bonteboetebelaeving.nl of de Facebookpagina van de Bonte Boete Belaeving.