0293067a-e79b-427b-b8f1-445b8a52e27fVoor een deel van Nederland zit de zomervakantie er bijna al weer op. Toch gaat Kepèlla Cultura nog even door! Ook in de afsluitende week van dit culturele evenement is er in het centrum van Panningen heel wat te beleven voor jong en oud!

Op maandag kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven tijdens Kids Fun en op woensdag is het weer tijd voor de uitgebreide zomerweekmarkt. Donderdag kunnen bezoekers -als het weer het toelaat- in de buitenlucht genieten van de film Eurotrip. Op vrijdag is er live muziek van een jonge band, de Zingende Barmannen.

RC Stock Car Racing
Het evenement waarmee Kepèlla Cultura op zaterdag 22 augustus wordt afgesloten is RC Stock Car Racing. Er zijn die dag radiografisch bestuurbare raceauto’s en andere voertuigen te bewonderen. Een evenement dat beslist de moeite waard is!

Behalve op de inwoners van Peel en Maas heeft Kepèlla Cultura ook een grote aantrekkingskracht op de vele toeristen die op een van de campings in de omgeving verblijven. Mede daardoor is het centrum van Panningen het kloppend winkelhart van de regio.
Meer informatie over het programma van Kepèlla Cultura is te vinden opwww.thuisinpanningen.nl en via facebook.com/thuis.inpanningen.

De evenementen van de aankomende week:
Ma 17-08    Kids Fun
Woe 19-08  Zomerweekmarkt
Do 20-08    Openluchtbioscoop
Vrij 21-08    Live muziek op het DOK Forum
Za 22-08     RC Stock Car Racing