0119 ansicht achtergrond.inddDe dagvoorziening Atelier De Fabriek Maasbree bestaat ondertussen ruim 7 jaar. In een authentieke sfeer worden tal van activiteiten georganiseerd, veelal met een creatieve insteek. Dit levert prachtige resultaten op in de vorm van schilderijen, vazen, vogelhuisjes en andere werkstukken. Om deze te presenteren, te verkopen en om familieleden en bezoekers kennis te laten maken met het Atelier wordt jaarlijks de Lentemarkt georganiseerd. Op zaterdag 11 april 2015 van 14.00 tot 16.00 uur staan de deuren voor iedereen open en kan men zien waar de gasten een of meerdere dagen per week doorbrengen. Ook is deze middag de naastgelegen Speelfabriek geopend, de binnenspeeltuin waar kinderen tot 8 jaar volop kunnen ravotten.

In een authentieke, warme en ongedwongen sfeer, waar ruimte is voor spontane ontmoetingen, worden volwassenen met een thuiszorgindicatie gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. De Fabriek Maasbree wil mensen die ondersteuning nodig hebben bij hun daginvulling, een nieuwe richting geven in het leven en daarmee ook hun eigenwaarde vergroten.

lentemarkt foto2Atelier De Fabriek biedt, samen met alle medewerkers en vrijwilligers, diverse activiteiten aan. Iedere gast is vrij om deel te nemen aan de activiteit die bij hem of haar past of waar hij of zij op dat moment zin in heeft. Men kan meedoen met een letterlijke warming-up: verantwoord bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Of helpen bij het bereiden van een driegangendiner, een belangrijk moment in het dagprogramma. De gasten kunnen daarnaast kiezen uit diverse activiteiten zoals een wandeling, yoga of samen biljarten. En wil iemand gewoon met een boek bij de haard zitten, dan is dat ook prima.

lentemarkt foto1De gasten voelen zich thuis en komen elke dag met plezier naar Maasbree. Nu heeft u ook de kans om al deze prachtige werkstukken te bekijken en kennis de maken met Atelier de Fabriek. We zien u graag op Zaterdag 11 april!

 

Meer informatie kunt u lezen op www.defabriekmaasbree.nl