Nieuwe wethouders Peel en Maas benoemd

In een buitengewone raadsvergadering op dinsdag 31 mei 2022 zijn de wethouders Erik Nijssen (Lokaal Peel en Maas), Rob Wanten (CDA), Anget Mestrom (Lokaal Peel en Maas) en Machteld Beukema (D66) benoemd. Samen met burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo vormen zij het college in de periode 2022-2026.

Erik Nijssen en Machteld Beukema zijn nieuwe gezichten in het college, Rob Wanten en Anget Mestrom waren ook wethouder in de vorige collegeperiode. Woensdag 1 juni 2022 is de eerste werkdag van de nieuwe wethouders. In de dagen daarna gaat het nieuwe college de gemeente in om kennis te maken en in gesprek te gaan met inwoners, ondernemers en initiatiefnemers.

Tijdens de raadsvergadering werd er ook afscheid genomen van Paul Sanders (VVD) en John Timmermans (CDA), die stoppen als wethouder, en van Wim Hermans (CDA), die in de zomer van 2021 is gestopt als wethouder.

Bron: Stefan Koopmans

Op de foto van links naar rechts: wethouder Rob Wanten, wethouder Machteld Beukema, wethouder Anget Mestrom, wethouder Erik Nijssen, burgemeester Wilma Delissen – van Tongerlo.

Het bericht Nieuwe wethouders Peel en Maas benoemd verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...