Het nieuwe boek van Désirée Beulen uit Baarlo is verschenen: Het zwerfhondje Pandora

Op vrijdag 11 november is het nieuwe boek ‘Het zwerfhondje Pandora – De avonturen van een straathondje in Griekenland’ van Désirée Beulen verschenen. Dit kinderboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

“Het zwerfhondje Pandora” is een mooi (deels waar) verhaal over een zwerfhondje. Leef mee met haar avonturen in Griekenland en lees hoe zij na vele omzwervingen in haar gouden mandje in Nederland is beland. Onder het motto ‘teach the children’ leren kinderen dat diertjes in veel landen het niet zo fijn hebben als hier. Pandora is het boegbeeld geworden van Stichting Pandora; een non-profit organisatie die zich als doel heeft gesteld voor zoveel mogelijk honden en katten uit Griekenland en Roemenië goeie lieve baasjes in Nederland en België te vinden. De stichting geeft ook voorlichting , hulp ter plekke en organiseert sterilisatieprojecten. Inmiddels al 10 jaar met veel succes!

Over de auteur
Naast moeder van vier kinderen en trotse oma van vier kleinkinderen heeft Désirée altijd een groot hart voor dieren gehad. Met de adoptie van haar eerste Griekse hond Nikos ging er een compleet nieuwe wereld voor haar open. Waren eerst buitenlanders een ‘ver van mijn bed show’, nu zet zij zich met hart en ziel in voor de problematiek in landen als Griekenland en Roemenië. Op een van haar werkbezoeken in Griekenland vond zij Pandora, vergiftigd, op straat. De naam Pandora komt uit de griekse mythologie. Na het openen van de beroemde doos kwam alle ellende in de wereld. Als laatste kwam HOOP uit de doos. En die hoop wil Désirée de dieren geven.

Boekgegevens
Titel: Het zwerfhondje Pandora – De avonturen van een straathondje in Griekenland
Auteur: Désirée Beulen
Verschijningsdatum: 11-11-2022 Aantal pagina’s: 36
ISBN: 9789464682359 Geïllustreerd: ja
Verkoopprijs: € 16,50 Uitvoering: Paperback

Het bericht Het nieuwe boek van Désirée Beulen uit Baarlo is verschenen: Het zwerfhondje Pandora verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...