Geen Taxus Taxi inzameling in 2022 in de gemeente Peel & Maas

Stichting Taxus Taxi zamelt dit jaar geen taxus in. Dit komt door de hoge kosten van gas en diesel en door problemen in de verwerkingsfabriek in China. Op dit moment is er voldoende medicijn op voorraad voor de mensen die het nodig hebben.

Taxus Taxi in 2023 weer actief

Ondanks dat de taxusinzameling in 2023 weer start, doet het toch pijn een jaar te moeten overslaan. Zo vertelt Werner Toonen, coördinator van Stichting Taxus Taxi. “Aan iedereen die het snoeisel aanbiedt, willen wij meegeven dat wij in 2023 zeker weer van de partij zijn. De inzameling mag dan één jaartje overslaan, maar de strijd tegen kanker wordt onverminderd doorgezet.”

In strijd tegen kanker

Al 15 jaar zet Stichting Taxus Taxi zich in voor de strijd tegen kanker. De donatie van taxussnoeisel gaat dit jaar niet door. Maar de stichting kan een donatie harder gebruiken dan ooit. “Dat wij niet inzamelen scheelt enorm in de kosten, maar een stukje hiervan blijft toch doorlopen. Om er voor te zorgen dat wij volgend jaar weer kunnen starten, is een kleine financiële bijdragen dan ook meer dan welkom”, aldus Toonen. Een donatie kan gedaan worden via de website van Taxus Taxi.

Het bericht Geen Taxus Taxi inzameling in 2022 in de gemeente Peel & Maas verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...