Fotowedstrijd gemeentegids 2023

In 2022 organiseert de gemeente weer een fotowedstrijd, de winnende foto’s krijgen een plaats in de gemeentegids 2023.

De ingezonden en bruikbare foto’s plaatsen wz op de website, in folders, flyers en berichten in onder andere het weekblad Hallo Peel en Maas.

Een jury beoordeelt de foto’s. De jury bestaat uit de burgemeester, een communicatieconsulent en de grafische vormgeefster van de gemeente.

Prijzen

De 3 winnende foto’s worden beloond met een plaats in de gemeentegids 2023 en een Cadeaubon Peel en Maas. De beste foto komt ook op de kaft van de gemeentegids.

1e prijs een Cadeaubon Peel en Maas van € 75,00
2e prijs een Cadeaubon Peel en Maas van € 50,00
3e prijs een Cadeaubon Peel en Maas van € 25,00

Foto’s insturen tot en met 22 september 2022

Stuur uw foto’s als losse bijlage(n)  tot en met woensdag 22 september per e-mail naar gemeentegids Peel en Maas. Vermeld hierbij uw naam, contactgegevens en de plaats waar de foto is gemaakt. Maak bij meerdere foto’s gebruik van de website WeTransfer.

Voorwaarden

Foto’s zijn genomen in Peel en Maas en herkenbaar voor de gemeente en de samenleving van Peel en Maas. Geef in de e-mail ook aan waar de foto’s zijn gemaakt.
Foto’s digitaal aanleveren in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb per foto. De foto’s zijn vrij van auteursrechten.
Bij deelname aan deze fotowedstrijd, geeft u de gemeente toestemming voor gebruik van de foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures en nieuwsbrieven.
Als u van personen foto’s maakt en instuurt, moet u vooraf toestemming vragen aan de personen. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
Medewerkers van de gemeente Peel en Maas zijn uitgesloten van deelname.

In november 2022 maken ze de winnende foto’s bekend. De winnaars krijgen schriftelijk bericht.

Pak uw camera en maak de winnende foto!

Vragen

Heeft u nog vragen? Neem dan per e-mail contact op met gemeente Peel en Maas of via 077 306 6666.

Het bericht Fotowedstrijd gemeentegids 2023 verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...