De leukste terrasjes!

Lekker gapen naar voorbijgangers en heerlijk genieten van het zonnetje doe je natuurlijk op de leukste terrasjes van Peel en Maas.

Panningen
Gapen dat gaat zeker lukken in Panningen. Er zijn verschillende grote terrassen die je wel nodig hebt na wat lekkere uurtjes shoppen. Kepèl, zoals Panningen in de volksmond wordt genoemd, is de ultieme terrasplek om je ogen uit te kijken. In Panningen is er altijd iets te beleven.

Kessel
Het Kastelendorp Kessel is bij uitstek een van de speciaalste dorpen van Peel en Maas. Met de Maas en vele prachtige fietsroutes is het heerlijk bijtanken op een terrasje in Kessel. Kessel moet je gezien hebben bij een bezoek aan Peel en Maas.

Baarlo
Nog zo’n tof oud historisch dorp dat lekker bruist op de markt. Ook in Baarlo zie je, net als in Kessel, veel prachtige natuurlandschappen. Dit in combinatie met de gezelligste terrasjes maakt Baarlo een absolute aanrader.

Meijel
Meijel is bij uitstek het dorp waar je voor de kleine boodschap perfect kan vertoeven. Het centrum bevat alle winkels om het shoppen compleet te maken. Naast winkels kun je hier heerlijk eten en drinken en misschien wel het belangrijkste je staat met één voet al in het mooie natuurgebied de Grootte Peel. Neem je fiets mee, want dit wordt genieten.

De andere dorpen van Peel en Maas?
Haha…we horen je denken, maar is er dan niets te doen in de andere dorpen van Peel en Maas? Jazeker wel, bekijk onze andere berichten ook om meer te beleven en te zien wat Peel en Maas te bieden heeft. Bij ons krijg je Puur Peel en Maas!

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...