PR_foto_-_4_ct_-_NTR-_Victor_ArnoldsHet Zandkasteel staat zondag 13 december om 14.30 uur en om 16.30 uur op het podium in DOK6 met de nieuwste familievoorstelling ‘Het Zandkasteel op de Boerderij’.

Op de boerderij zijn allerlei verschillende dieren. Zal de kip een ei leggen? Prinses Sassa gaat dit zelf ook proberen, maar dat lukt natuurlijk niet! Daarnaast maakt ze samen met Toto een echte hooiberg, maar dan komt Koning Koos en die probeert de hooiberg op te vegen. Dat wordt lachen geblazen.

Het Zandkasteel reist al zes jaar met veel succes langs alle theaters. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige Z@ppelin tv serie. Deze spiksplinternieuwe, tevens leerzame familievoorstelling, nodigt de kinderen wederom uit om lekker mee te dansen en te zingen. Natuurlijk komt ook de Neuzenkriebeldans weer voorbij!

Na afloop van de voorstelling mag iedereen het toneel op om Koning Koos, prinses Sassa en Toto een handje te geven en op de foto te gaan. Beleef gegarandeerd een gezellige middag met uw kids, kleinkinderen, neefjes of nichtjes. Meer informatie en kaarten reserveren: www.dok6.eu