Ashton Brothers - ENFANTS TERRIBLES - beeld liggend (c) rechtenvrijDe Nederlandse theatergroep de Ashton Brothers staan al jarenlang voor volle zalen en hebben inmiddels vier succesvolle programma’s op hun naam staan. Ze zijn nu terug met een fonkelnieuwe voorstelling Enfants Terribles! De theatergroep is te zien op woensdag 4 november in het DOK6 theater.

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies over de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze in handen kwamen van de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers.

Zij dopen de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. Enfants Terribles staat garant voor een unieke avond met een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering.

Trakteer jezelf en partner, vriend(in) of wie dan ook op een heerlijke avond uit in het DOK6 theater te Panningen. Reserveer nu uw kaarten via www.dok6.eu of via het bespreekbureau (077-3101064). Voor openingstijden van het bespreekbureau kunt u terecht op de website.