Babette van Veen-fotograag Nick van OrmondtVanaf eind juni is Babette van Veen weer te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. We zien haar niet alleen terug als actrice in deze bekende televisiesoap, want zij gaat aankomend seizoen ook de theaters in met haar muzikale voorstelling ‘Hartenvrouw’. Op woensdag 14 oktober staat Babette van Veen op het podium in DOK6.

In Hartenvrouw zingt en vertelt Babette over haar zoektocht naar geluk, de jokers en de azen, de liefde en de pijn, de dromen en de werkelijkheid. Er komen niet alleen hilarische en ontroerende openhartige liedjes aan bod. Maar Babette vertelt ook verhalen over kinderen, verhuizen en daten, nostalgie en eenzaamheid, de maan, one-nightstands en nog veel meer. De voorstelling gaat over hoe mooi het leven is als je kunt lachen om je verdriet en over het hart van een vrouw.

Babette: “Als het leven een spel is en wij zijn de speelkaarten, dan wil ik graag hartenvrouw zijn”. Met haar mysterieuze blik staart ze je betekenisvol aan en haar hart slaat de trom van de overwinning. “Maar meestal ben ik de joker, de gangmaker, de grappenmaker, de druktemaker. En dat wil ik dus niet meer. Ik wil de hartenvrouw zijn en ik wil een glimlach op je gezicht toveren als je me krijgt”, aldus Babette van Veen.

Kaarten kunt u reserveren via www.dok6.eu en via het bespreekbureau (077-3101064). Voor openingstijden van het bespreekbureau kunt u terecht op bovenstaande website.