Selecteer een pagina

Consultatiebureau sluit vanaf 1 juli 2022 haar deuren in Panningen

De GGD locatie (het consultatiebureau) van GGD Limburg-Noord die gevestigd is in de Groenling in Panningen sluit haar deuren. Reden is dat basisschool de Groenling meer ruimte nodig heeft. Inwoners kunnen vanaf 1 juli 2022 terecht bij de 3 andere locaties in de gemeente: Baarlo, Maasbree en Meijel.

GGD Limburg-Noord zoekt naar een nieuwe passende en toekomstbestendige locatie in Peel en Maas. Deze is nog niet gevonden.

Jeugdgezondheidszorg Panningen
Inwoners van Peel en Maas die normaal gesproken een bezoek brengen aan de GGD locatie in de Groenling kunnen vanaf 1 juli 2022 in een van de 3 andere locaties in Peel en Maas terecht: Baarlo, Maasbree een Meijel. Ouders/ verzorgers worden hierover nog extra geïnformeerd door de jeugdgezondheidszorg van GGD Limburg-Noord. De jeugdgezondheidszorg richt zich op het bevorderen van een gezonde groei en ontwikkeling van kinderen in de leeftijd tot 18 jaar.

Aanpak huisvestingsprobleem basisschool De Groenling
Er speelt in De Groenling een huisvestingsprobleem voor de basisschool De Groenling. De gemeente Peel en Maas heeft eerder aangegeven voor de zomer met een oplossing te komen. Met het vrijkomen van de ruimte die gebruikt wordt door GGD Limburg-Noord in de Groenling wordt een aanzet gedaan voor de definitieve oplossing voor het ruimtegebrek van de school.

Het bericht Consultatiebureau sluit vanaf 1 juli 2022 haar deuren in Panningen verscheen eerst op Peel en Maas.

Generated by Feedzy