Christmas Truckrun Peel & Maas 17 december 2022

Bezoek het ultieme kerstspektakel in Peel en Maas! De Christmas Truckrun is een begrip in noord-Limburg. Doel van deze unieke truckrun is samen het ultieme kerstgevoel beleven: door clienten van Daelzicht een onvergetelijke avond te bezorgen en ze aan boord van ruim 80 kersttrucks te laten meerijden.

Daarnaast willen ze de toeschouwers langs de route trakteren op een prachtig schouwspel.

De jubileum editie van 10 jaar Christmas Truckrun vond plaats op zaterdag 21 december 2019. Daarna heeft de Christmas Truckrun helaas 2 jaar niet door kunnen gaan vanwege de corona-maatregelen.

De organisatie heeft begin oktober besloten om dit jaar de Christmas Truckrun weer te laten plaatsvinden. De Christmas Truckrun zal plaatsvinden op zaterdag 17 December 2022 (vanaf 18.00 uur).

Route
De Christmas Truckrun rijdt elk jaar ongeveer dezelfde route: Ze starten bij Daelzicht in Koningslust en rijden via Koningslust naar Grashoek, Beringe, Egchel, Helden, Panningen en tot slot weer terug naar het eindpunt bij Daelzicht in Koningslust. De exacte route is te bekijken op de site van de Christmas Truckrun. 

Prikkel-arme zone
Speciaal voor mensen en kinderen die wel van mooie kersttrucks houden maar overprikkeld raken van de harde toeters hebben we een prikkel -arme zone ingericht in Panningen ( als de trucks de eerste keer door Panningen komen als ze van Beringe naar Egchel rijden via de j.f. kennedylaan ) Van rotonde Pantaleon tot rotonde Kerkstraat zullen de kersttrucks op dit deel NIET toeteren. Bezoekers kunnen parkeren oa bij de Gamma en de Rabobank op de parkeerplaatsen.

Doorkomsttijden zijn onder voorbehoud. De organisatie verzoekt alle aanwonenden vriendelijk doch dringend om ervoor zorg te dragen dat er géén auto’s geparkeerd staan op de wegen waar de Truckrun doorkomt.

Het bericht Christmas Truckrun Peel & Maas 17 december 2022 verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...