[Buurgemeente Venray] De tweede beurs Blokgoed in Venray: Nog enkele standhoudersplaatsen beschikbaar

Op zondag 20 november 2022 wordt er in De Witte Hoeve in Venray (Nederland) voor de tweede keer Lego-evenement onder de naam Beurs-Blokgoed georganiseerd. 

Wie kan het zich niet herinneren? Cadeautjes uitpakken en urenlang bouwen en spelen met de welbekende bouwblokjes. Volgens het boekje of urenlang zelf een nieuw ontwerp in elkaar zetten. De bouwblokjes die al meer dan 75 jaar bestaan, brengen je fantasie tot leven en is tijdloos voor jong en oud.

De producten uit de welbekende legofabriek zijn te zien bij ons op beurs BlokGoed! Geniet van de mooie creaties bij de exposities, zie de blokjes door de jaren heen, ontdek alle nieuwe producten en vind dat ene stukje, wat je al jaren zoekt. Ontmoet verzamelaars en gelijkgestemden op dit gezellige dagje uit.

Beurs-Blokgoed is in De Witte Hoeve in Venray. De locatie leent zich voor een huiselijke familiare sfeer die de organisatie van Beurs-BlokGoed nastreeft. Samen – met standhouders – kunnen we de eerste editie van Beurs-BlokGoed op de kaart zetten in de directe omgeving. De geografische ligging leent zich dan ook voor de toegang van een breed publiek uit onze buurlanden België en Duitsland.

Standhouders
Er nog enkele standhoudersplaatsen beschikbaar zijn. Vol = vol. Wil jij als standhouder op deze gezellige, huiselijke beurs deelnemen, bezoek dan de website voor meer informatie.

Locatie en meer informatie
Zaal De Witte Hoeve is dichtbij diverse toegangswegen en op zondag is parkeren gratis. Een bezoek aan het centrum van Venray of Venlo is een mooie aanvulling om er een mooie dag van te maken in het mooie Nederlandse Limburg.

Beurs Blokgoed is op zondag 20 november 2022 vanaf 10.00u tot 17.00u te bezoeken.
De Witte Hoeve, Gasstraat 5, 5801 CT Venray (Nederland)

 

 

Het bericht [Buurgemeente Venray] De tweede beurs Blokgoed in Venray: Nog enkele standhoudersplaatsen beschikbaar verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...