Blue Light Ride in Horst, Sevenum, Maasbree en VieCuri Venlo

Op woensdag 14 december 2022 vindt de Blue Light Ride plaats. Een stoet van hulpverleningsvoertuigen met blauwe zwaailichten zet mensen die zorg nodig hebben letterlijk in het licht.

Men start in Horst rond 15.30u. Onderweg passeert men verschillende zorginstellingen. Via Horst, Sevenum en Maasbree rijdt men naar het eindpunt: ziekenhuis VieCuri. Bij VieCuri is een aantal zieke kinderen uitgenodigd om op de kinderafdeling de stoet te bekijken. Samen tellen we af naar het moment dat de voertuigen hun zwaailichten tegelijkertijd aanzetten op de parkeerplaats. Wat een mooi gezicht zal dat zijn!
Verder brengen enkele stoere mannen en vrouwen in politie-, ambulance- en brandweeruniform nog een bezoek aan de kinderafdeling. Ruim 50 voertuigen zijn erbij, waaronder de ambulance, politie, brandweer, ProRail, het Rode Kruis en Rijkswaterstaat.

Zie je op woensdag 14 december tussen 15.30-18.00 uur een heleboel blauwe zwaailichten en/of hulpverleningsvoertuigen in Horst, Sevenum, Maasbree of bij VieCuri Venlo? Dan gaat het waarschijnlijk om de Blue Light Ride. De hulpdiensten die deze actie organiseren, doen dit in hun vrije tijd. Zij willen niets liever willen dan mensen die ziek zijn dat even laten vergeten.

De reguliere hulpverlening is gewaarborgd en ondervindt geen hinder van deze actie. De Blue Light Ride is een initiatief van AmbulanceZorg Limburg-Noord, Politie Horst Peel en Maas, Brandweer Limburg-Noord en VieCuri.

 

Het bericht Blue Light Ride in Horst, Sevenum, Maasbree en VieCuri Venlo verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...