Benefietconcert Rotary Venlo Maas en Peel levert 20 mille op: Opbrengst naar hospices in Venlo en Panningen

Het benefietconcert dat Rotaryclub Venlo Maas en Peel donderdagavond 11 maart heeft gehouden met het Orkest Koninklijke Luchtmacht heeft netto 20.000 euro opgeleverd. Dit bedrag werd aan het eind van het concert met een cheque van elk 10.000 euro symbolisch overhandigd aan de voorzitters van hospice Mariaweide in Venlo en hospice Het Plattelandshoés in Panningen.

Rotaryclub Venlo Maas en Peel bestaat vijftig jaar en heeft dit jubileum aangegrepen met het organiseren van dit benefietconcert. In een nagenoeg uitverkochte grote zaal van De Maaspoort in Venlo konden de bezoekers luisteren naar het strak gespeelde concert van het orkest. “We zijn dankbaar en blij in ons jubileumjaar iets waardevols voor de omgeving te doen. Hospices zijn voor een belangrijk deel van donaties. Daarom zijn we heel bij met zo’n mooie netto-opbrengst”, zegt voorzitter Mark Theewen van de Rotaryclub.

 

Rotaryclub Venlo Maas en Peel (www.rotary.nl/venlomaasenpeel) heeft bijna vijftig leden. Deze mannen en vrouwen komen uit de regio Venlo/Peel en Maas en hebben tot doel zich maatschappelijk dienstbaar op te stellen met projecten en initiatieven. Zo is de Rotaryclub ook medeorganisator van de jaarlijkse grote boeken- en platenbeurzen in Blerick.

Het Orkest Koninklijke Luchtmacht (www.orkestklu.nl) is het enige orkest ter wereld met 41 blazers en een zevenkoppige ritmesectie, bestaande uit professionele jazz- en klassieke musici. Het kan zich meten met de internationale top en is naast het gerenommeerde Metropole Orkest het enige beroepsorkest in Nederland dat zich volledig heeft toegelegd op lichte muziek. Door afwisselend origineel repertoire en eigentijdse arrangementen te brengen in concertprogramma’s met een boodschap vervult het orkest een belangrijke rol voor defensie als muzikale ambassadeur en is hét visitekaartje van de Koninklijke Luchtmacht.

Het bericht Benefietconcert Rotary Venlo Maas en Peel levert 20 mille op: Opbrengst naar hospices in Venlo en Panningen verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...