Beerens Roggel bv wint tweede prijs: De mooiste badkamer van Nederland

Beerens Roggel bv uit Roggel wint de tweede prijs in de wedstrijd mooiste badkamer van Nederland. De wedstrijd was een initiatief van inkooporganisatie MHK en Bad & Body.

Eens per jaar kunnen showroom houders hun mooiste badkamer indienen om mee te strijden in de wedstrijd: De mooiste badkamer van Nederland. Ongeveer veertig bedrijven gaven hier gehoor aan.

Ook Beerens Roggel bv ging de uitdaging aan en diende een door Wendy Beerens ontworpen badkamer in als kanshebber. De badkamer diende niet alleen ontworpen te zijn maar ook daadwerkelijk geplaatst te zijn bij een klant.

Prijsuitreiking
De inkooporganisatie MHK en Bad & Body hebben uit alle inzendingen samen met professionele jury drie kanshebbers gekozen. Beerens Roggel bv uit Roggel was één van de drie kanshebbers.

Op 7 november was in Noordwijk in Hotel huis ter Duin de bekendmaking van de mooiste badkamer van Nederland. De drie, door de jury genomineerde badkamers, zijn op die dag aan het publiek gepresenteerd en het publiek mocht haar stem laten horen. Beerens Roggel bv heeft de tweede prijs mee naar huis genomen en won een mooie geldprijs van 2500 euro.

Waardering voor personeel
“We zijn trots dat we een 2e plaats in ontvangst hebben mogen nemen. De mooie prijs van 2500 euro hebben wij van Beerens Roggel bv verdeeld onder ons personeel. Mede ons personeel maakt het mogelijk dat we elke keer weer een mooie badkamer kunnen opleveren bij onze klanten.”

Over Beerens Roggel bv
Gestart in 1972 in een kleine showroom bij een boerenbedrijf aan huis is Beerens uitgegroeid tot een keuken-, sanitair en tegelspecialist van formaat. Sinds 2000 zijn wij gevestigd op een ruime, moderne locatie aan de rand van Roggel. In onze luxueuze showroom aan de Vrijkenstraat leiden onze ervaren verkopers u langs een breed assortiment aan keukens, badkamers, tegels en designhaarden. Eerlijk geprijsd en verkrijgbaar in uitlopende kleuren, maten en stijlen. Beerens staat garant voor deskundig, persoonlijk en betrouwbaar advies. En bovenal: vakwerk.

Beerens Roggel bv
Vrijkenstraat 19
6088 PA Roggel
0475 – 49 47 47
info@beerensroggel.nl

Openingstijden
Maandag: 09.00 tot 18.00 uur
Dinsdag: 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag: 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur
Zondag: gesloten

Het bericht Beerens Roggel bv wint tweede prijs: De mooiste badkamer van Nederland verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...