Adverteren

Bledje.nl

Start vandaag met adverteren en betaal slechts € 999,- (excl. btw) voor het eerste jaar!

Bledje?

Wij zijn Bledje.nl!

Bledje.nl is het grootste citymarketing platform in de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen. Op Bledje.nl scoor je altijd de beste aanbiedingen en zie je wat er te doen is in Peel en Maas. Door Bledje.nl, onze marketing, partners en onze social media kanalen, bereiken wij honderd- duizenden mensen zowel binnen als buiten Peel en Maas. Wij staan voor meer beleving, verbinding en verkoop in Peel en Maas.

Wij leggen Peel en Maas in woord en beeld vast. Door inhoudelijke artikelen, advertenties, video’s en social media posts brengen wij de winkelmogelijkheden in beeld. Wij zorgen continu voor aantrekkingskracht zodat consumenten zien wat je onderneming te bieden heeft.

Door Bledje.nl nooit meer nadenken over de opmaak, professionaliteit en jouw marketing. Je levert ons jouw spullen aan en wij gaan voor jou aan de slag. Wij garanderen een groot bereik voor een kleine prijs!

 

PUUR PEEL EN MAAS

waarom bledje.nl?

Focus

Bledje.nl verzorgt jouw marketing. Het enige dat jij hoeft te doen is een deal bedenken en een bijpassende afbeelding aan te leveren. Zo kun jij je focussen op waas je goed in bent, verkopen.

Beleving

Wij leggen Peel en Maas in woord en beeld vast. Door inhoudelijke artikelen, advertenties, video’s en social media posts brengen wij de (winkel)mogelijkheden van Peel en Maas in beeld. 

Collectief

Door de samenwerking met de Gemeente Peel en Maas, Centrummanagement, Retail management en het Toeristisch platform Peel en Maas zorgen we voor verbinding.

Deals

Jullie geven ons jullie beste deals, wij zorgen voor een collectief bereik. Wij investeren continu in onze marketing, want wij worden het grootste platform van Peel en Maas! 

vergroot je bereik
in de regio

Start nu met adverteren op bledje.nl
en betaal slechts € 999,-(excl. btw) voor het eerste jaar!

Ons welkomstpakket:

Een bedrijfspagina geheel gepersonaliseerd

1 gratis post om te starten

4 Social media posts, gedeeld op onze social media pagina’s en via een online advertentie campagne op facebook of instagram

De opmaak van de posts wordt verzorgd door bledje.nl.

Een minimaal bereik van 5000 vertoningen binnen een straal van +25 km binnen Peel en Maas per post op social media (Facebook & Instagram).

Wij doen de marketing!

YES! Ik wil graag meer bereik en adverteren op bledje.nl!

11 + 1 =

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...