A73 zaterdag tussen Belfeld en Beesel dicht

Aankomende zaterdag gaat de A73 dicht in zuidelijke richting tussen Belfeld en Beesel. De wegafsluiting duurt van 9.00 tot 16.00 uur en is het gevolg van geplande werkzaamheden.

De afsluiting die op 10 september gepland stond is verplaatst naar zaterdag 24 september.

Aangezien de Rijksweg ook is afgesloten is er een omleidingsroute voor lokaal verkeer ingesteld. Het bovenregionaal en nationaal verkeer wordt via andere routes omgeleid. De omleidingsroute geldt alleen voor verkeer van Belfeld richting Reuver. Hulpdiensten kunnen wel via de A73.

Omleidingingsroute
Om zoveel mogelijk sluipverkeer te voorkomen wordt er geen omleidingsroute ingesteld vanaf Belfeld. Wel wordt in het buitengebied van Reuver het verkeer komende vanuit Belfeld via de Koelesweg opgevangen om overlast in de kernen Offenbeek en Reuver te voorkomen. Deze omleidingsroute wordt alleen ingesteld wanneer de A73 is afgesloten. Dit om buiten deze tijden zoveel mogelijk sluipverkeer te voorkomen.

Weggebruikers komende vanuit Belfeld richting Beesel, Reuver en Swalmen worden via de Keulseweg, Dubbelweg, Sint Willibrordusdijk en de Bergerhofweg naar de Rijksweg geleid. Vanuit de Rijksweg kan men de route vervolgen. Het verkeer komende vanuit Belfeld richting Offenbeek wordt omgeleid via de Keulseweg. Op de afbeelding hieronder is de omleidingsroute aangegeven.
Aangezien het erg druk kan worden hopen we dat weggebruikers rekening met elkaar houden en de snelheid aanpassen aan de situatie. We hopen op je begrip.

Het bericht A73 zaterdag tussen Belfeld en Beesel dicht verscheen eerst op Peel en Maas.

ook leuk!

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...