360 tours

Jouw winkel online!

Uniek in en onderscheidend in de regio. Onze online tour geeft op een interactieve manier de fysieke bedrijfslocatie weer en creëert een vernieuwende ervaring voor de klant. Dit draagt bij aan de verhoging van engagement, sales & marketing.

De Virtual 360 Tours zorgen voor een exponentiële verhoging van online engagement door de interactieve invalshoek en geboden transparantie richting de klant.

Zie jij de tour zitten? Wij bespreken graag de mogelijkheden als je contact met ons opneemt via info@bledje.nl

onze prijzen

PAKKET A

€ 299

Virtuele Tour
Server & service kosten

PAKKET B

€ 389

Alles van pakket A
Google Street view

PAKKET C

€ 449

Alles van pakket A & B
5 -10 infobullets

prijzen zijn Excl. BTW | Jaarlijkse server- en abonnementskosten € 99 per jaar

SEO waarde

Een website kan er nog zo mooi uitzien, maar als de gebruikerservaring niet goed is, haken bezoekers al snel af. Dit heeft niet alleen een negatief effect op het aantal bezoekers van de website, maar ook op de zoekmachineoptimalisatie (SEO). Google en andere zoekmachines houden namelijk rekening met de gebruikerservaring bij het rangschikken van zoekresultaten. Een virtuele tour geeft een boost aan de SEO van websites.

Google maps integratie

Deze optie biedt een interactieve ervaring via Google maps waarbij potentiële klanten een beter beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten bij een bezoek aan het bedrijf. Daarnaast biedt het ook extra online zichtbaarheid. De tour verhoogt de online vindbaarheid in de zoekmachine, hierdoor komt de website sneller bovenaan in zoekopdrachten. Daarnaast maken niet alle bedrijven gebruik van een virtuele tour op hun Google Mijn Bedrijf pagina. Door dit wel te doen, kunnen bedrijven zich onderscheiden van hun concurrenten en een voorsprong krijgen op het gebied van online marketing.

Bulletpoints

Bulletpoints zijn korte, bondige zinnen die belangrijke informatie bevatten over de verschillende elementen van een 360 graden tour. Ze kunnen gebruikt worden om de gebruiker te informeren over bezienswaardigheden, functies en details van de omgeving die ze bekijken. Ze helpen de gebruiker om snel en efficiënt informatie in te lezen. In tegenstelling tot langere paragrafen of blokken tekst, kunnen bulletpoints snel en gemakkelijk worden gescand, waardoor gebruikers belangrijke informatie kunnen oppikken zonder dat ze veel tijd hoeven te besteden aan het lezen van tekst.

Daarnaast zorgen bulletpoints ook ervoor dat de gebruiker geleid wordt door de tour. Bijvoorbeeld, als er bepaalde bezienswaardigheden of functies zijn die belangrijker zijn dan andere, kunnen bulletpoints worden gebruikt om de gebruiker naar deze punten te leiden en ervoor te zorgen dat ze deze niet missen.

blijf op de hoogte

Bledje.nl is een citymarketing platform voor de gemeente Peel en Maas. Ons hart gaat hier sneller kloppen, hier is het te doen.

Met voor Limburg en Peel en Maas is deze website samengesteld.

Beste deals

Onze winkels

Uitagenda

Onze tip

Loading...